19 ianuarie 2010 - Alexandru Andrieș - Octombrie

De miragecj la data January 19, 2010   in Rubrica PIESA ZILEI

Sunt perioade în viața fiecăruia când parcă jucăm rolul principal dintr-un film prost american, știți cu toții, filmele care încep cu imaginea idilică a unei case dintr-o suburbie tipic americană, cu un gazon englezesc perfect verde în faţă, cu un puști pe bicicletă care aruncă ziare, iar la un moment dat tot echilibrul ăsta perfect se strică, pentru că de exemplu vecina de peste drum e criminal în serie sau ceva de genu. În astfel de momente intervine “the healing power of the music”, din păcate nu vi-l pot oferi pe cel care reușește sa mă “vindece” pe mine, pentru că din fericire pentru el, s-a născut undeva prin Canada.

Dar rămân la acea rară categorie de artiști extrem de speciali mie, e vorba de Alexandru Andrieș cu o piesă de pe noul şi excelentul său album Petală şi anume Octombrie. Piesa este un cover (originalul aparține lui Francis Cabrel, Octobre), dar un cover foarte reușit, din păcate există şi categoria de coveruri total pe lângă, care pur şi simplu măcelăresc ideea piesei. Să aveți o zi de marți fără cele 3 ceasuri rele !

2 comentarii
Trimite un comentariu »

  1. Scuza-mi indiscretia cu privire la

    “din păcate nu vi-l pot oferi pe cel care reușește sa mă “vindece” pe mine, pentru că din fericire pentru el, s-a născut undeva prin Canada.”

    Putem afla si noi despre cine este vorba?

  2. cum sa nu, the one and only : Leonard Cohen big grin !

Comentariul tau :